Wkrótce wieczór z Strasznym filmem :D
Wczoraj ''Sala samobójców''
Na dzisiaj <chyba drugi raz bd oglądać> Requiem For a Dream <nie wiem czy ktoś kojarzy, ale film dobry ^^ >
Dwa dni temu u koleżanki oglądałam jakiś koreański ''Moonchild'' ale w sumie to nie był zły ;p
I zamierzam w końcu obejrzeć 4 część piły ;3
tak to było głupie bardzo głupie a ja nie wiem oglądamłem ostatnią stary czarnobiały (to znaczy że staaary) serial o jakimś tam kapitanie milicjancie ogólnie nawet spoko chyba "kapitan Sowa"
Paula napisał:
Dwa dni temu u koleżanki oglądałam jakiś koreański ''Moonchild'' ale w sumie to nie był zły ;p
Thompson napisał:
Koreański film ? Strzeżcie się bo zaraz Dora zobaczy ten wątek i zacznie spamować kpopem.
Paula napisał:
O nieee a może już widziała ale myśli co napisać ;o
Nieeee... To było nie mądre żeby pisać o koreańskim filmie! xd
Antonio napisał:
tak to było głupie bardzo głupie
EJJJJ NOOOO >.< spamowałam tylko w w jednym temacie... i chyba choutbox'ie... a facebook to co innego xDD
Ale Korea jest ogólnie zaczepiasta... ostatnio więcej osób zaczęło oglądać filmy/dramy z Korei Pł... :33 Inna sprawa że część dziewczyn ogląda głównie dla pogapienia się na aktorów...
-ogranicza się-
hmmmm w wolnych chwilach oglądam Natsume Yuujinchou... jestem na chyba 7? odcinku [znaczy 6 skończyłam wczoraj... i 12 ich jest]
no i tego... za Shiki muszę się w końcu wziąć... i horrory w sumie teeeż są fajne, ale nie które bardziej obrzydzają niż straszą i to jest głupie...
Ostatnio edytowany przez Dora (2011-09-17 08:32:59)